Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Unknown

Τα ζευγάρια των Play-Off του Champions League

Μετά τον Ολυμπιακό ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Ρίεκα για τα Play-Off του Champions League, μάθαμε και τα υπόλοιπα ζευγάρια αυτής της φάσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ch league

Η αζέρικη Καραμπάγκ,οι οποία είχε βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ πέρσυ, κληρώθηκε με την πολύ δυνατή Κοπεγχάγη,μια ομάδα αρκετά δυνατή που πρέπει αν θεωρείται φαβορί σ'αυτήν την
αναμέτρηση.


Αποτέλεσμα εικόνας για κοπεγχαγη ομαδαΑποτέλεσμα εικόνας για καραμπαγκ

Ο ΑΠΟΕΛ έτυχε μία σχετικά βατή κλήρωση,καθώς θα αντιμετωπίσει την νταμπλούχο Τσεχίας,την Σλάβια Πράγας.Βέβαια δεν θα πρέπει να σβήνουμε τους Τσέχους δίοτι ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία του και πέρασε αρκετά δύσκολα την προηγούμενη φάση με 3 γκολ στην παράταση.

Αποτέλεσμα εικόνας για αποελΑποτέλεσμα εικόνας για σλαβια πραγας

Το επόμενο ζευγάρι είναι το Αστάνα-Σέλτικ,ένα ζεύγος στο οποίο οι Σκωτσέζοι υπερτερούν κατά μεγάλο βαθμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για αστανα ομαδαΑποτέλεσμα εικόνας για σελτικ

Η περσινή αντίπαλος του Ολυμπιακού,Χάποελ Μπερ Σεβά θα παίξει με την σλοβενική Μάριμπορ σ'ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για χαποελ μπερ σεβαΑποτέλεσμα εικόνας για μαριμπορ

Η τούρκικη πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ θα βρει μπροστά της την αρκετά ισχυρή Σεβίλλη, οι οποία είναι και το φαβορί μετά τις καταπληκτικές πορείες της στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασακσεχιρΑποτέλεσμα εικόνας για σεβιλλη ομαδα

Η ελβετική Γιουνγκ Μπόις θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας,η οποία απέκλεισε την ΑΕΚ στην προηγούμενη φάση, με το πρώτο παιχνίδι της σειράς να γίνεται σε ελβετικό έδαφος.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιουνγκ μποιςΑποτέλεσμα εικόνας για τσσκα μοσχας

Η Νάπολι μετά απο μία μεστή χρονιά στην Ιταλία θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος Νις,σ'ένα ζευγάρι με αμέιωτο ενδιαφέρον.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝαπολιΑποτέλεσμα εικόνας για νις

Στο προτελευταίο ζευγάρι βλέπουμε 2 αρκετά γρήγορες και νεανικές ομάδες, με την πανίσχυρη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει μία από τις εκπλήξεις του γερμανικού πρωταθλήματος,την Χόφενχαϊμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για λιβερπουλΑποτέλεσμα εικόνας για χοφενχαιμ

Τέλος,το τελευταίο ζευγάρι των Play-Off του Champions League είναι το Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Στεάουα με τους Πορτογάλους να είναι το μεγάλο φαβορί.

Αποτέλεσμα εικόνας για σπορτινγκ λισαβοναςΑποτέλεσμα εικόνας για στεαουα βουκουρεστιου